« Back to article: Barton Creek bunker digs up new life as modern architecture marvel

CG&S Concrete Remodel: Living room and kitchen
The open living room, transformed from what was once a cave-like dwelling. Ryan Davis
CG&S Concrete Remodel: living room and fireplace
A double-sided fireplace with a floating hearth and mantel is the focal point of the living room. Ryan Davis
CG&S Concrete Remodel: kitchen
The remodel included pushing the kitchen forward to help unify the public spaces. Ryan Davis
CG&S Remodel: living room closeup
The double-sided fireplace is shared with the master bedroom.  Ryan Davis
CG&S Concrete Remodel: dining room
Another goal of the remodel was to create spaces for showcasing the clients' extensive art collection. Ryan Davis
CG&S Concrete Remodel: bedroom
Windows in master bedroom take advantage of the Greenbelt views. Ryan Davis
CG&S: backyard
The steel gates from the original home were repurposed as a trellis in the backyard. Ryan Davis
CG&S: backyard with pool
Austin's first concrete earth dwelling was transformed into a light-filled oasis overlooking the Greenbelt. Ryan Davis
CG&S: Master Bathroom
The master bathroom, which includes a tub carved from one piece of stone. Ryan Davis